Yeni nesil Ofis Konseptleri ve Ofis Tasarımları
Diğer 3 Eylül 2021 Tuğçe Polat
Yeni nesil Ofis Konseptleri ve Ofis Tasarımları; Sanal Ofis, Hazır Ofis, Coworking, Toplantı Odası, Sabit Masa gibi kollara ayrılır
Yeni nesil Ofis Konseptleri ve Ofis Tasarımları

Pandemi tüm dünyada yeni ofis konseptlerini yeniden oluşturdu. 


Klasik ofis kavramını yeniden ele almamıza sebep oldu. Ofis konsepti yerini dinamik, hareketli çalışma sistemine bıraktı.

Yeni nesil ofis tasarımları ihtiyaca yönelik kaynaklarla konfor alanı oluşturmak için tasarlanıyor.

Hareketli ofis konseptleri, çalışanlara özgürlük sunarken, işverenlere çok daha az harcamayla çok daha iyi sonuçlar vaat ediyor.


Yeni nesil Ofis Konseptleri ve Ofis Tasarımları; sürekli olarak kira ödediğimiz, sabit alanlar değildir.

Coworking yani paylaşımlı çalışma alanlı ofis konsepti yeni nesil ofisleri tanımlayabilir.

İhtiyacınız olduğu anlarda gidebildiğiniz, kendi içerisinde farklı opsiyonlara sahip açık ofis konsepti, kolay iletişim sağlayabildiğiniz çalışma sistemidir. Fikir alışverişi yapılabilen, departmanlar arası bağları kuvvetlendiren açık ofis, çalışan konsantrasyonunu da yükseltiyor.

Açık ofis konsepti, bazen sabit masa, bazen de toplantı odası olarak tercih edilebiliyor. Yeni nesil ofislerin temeli “o andaki ihtiyaca” dayanıyor.

Açık ofis konsepti altında bulabileceğiniz hizmetler ise çeşitlenerek çoğalıyor.


Sanal Ofis Kiralama

Sanal Ofis, sabit resmi iş yeri adresine sahip olmanızı sağlar. Sanal ofis, ihtiyacınız olduğunda müşterilerinizle toplanabildiğiniz, kargolarınızın karşılandığı fakat sabit bir çalışma alanınızın olmadığı yeni nesil ofislerdir. Sanal ofis kiralama yapmanın en büyük avantajı işverenleri stopaj yükünden kurtarması ve markanıza prestij kazandırması.


Hazır Ofis Kiralama

Hazır Ofis kiralama ile çantanız alıp çalışmaya hemen başlayabilirsiniz. Hazır ofis, kargo-evrak takibi, sabit telefon numarası, toplantı odası gibi imkanları sunar. Prestijli bir iş yerine sahip olmanızı sağlayan Hazır Ofis Konsepti, ikramlarda, esnek ve uygun maliyetli rezervasyonlara kadar sizi rahatlatacak her şeyi düşünüyor.


Coworking - Paylaşımlı Ofis Kiralama

Coworking, çalışırken sosyalleşebileceğiniz paylaşımlı alanlardır. Coworking (açık ofis), saatlik, günlük ya da aylık olarak faydalanabileceğiniz profesyonel bir fırsat sunar. Home-office olarak evde ya da kahvecilerde rastgele masalarda çalışmak artık sizi yormaya başladıysa coworking kesinlikle doğru seçim.


Toplantı Odası Kiralama

Toplantı Odası kiralama, müşterilerinizi ve iş ortaklarınızı şık bir ofis ortamında, ikramlar eşliğinde ağırlamak demektir. Toplantıda ihtiyacınız olan her detayı sunan Toplantı Odası hizmeti, prestijli mekanlarda verimli sonuçlar alabileceğiniz toplantılar teklif ediyor.


Sabit Masa Kiralama

Sabit Masa, yeni nesil çalışma ortamında olayım ama masam benim olsun demekle aynı şey. Gerektiğinde toplantı odası, ikramlar, fotokopi gibi imkanlardan yararlanabildiğiniz Sabit Masa Kiralama konsepti, stopaj vermeden bir ofiste olması gereken her şeyi size sunuyor.


Yeni Nesil Ofis Çözümleri Sizi Bekliyor

Yeni nesil ofis çözümlerinde önemli olan ihtiyaçlarınız. Kendi içerisinde; Sanal Ofis, Hazır Ofis, Coworking, Toplantı Odası, Sabit Masa gibi kollara ayrılan kolay ofis çözümleri, modern zamanların ve yeni normalin olmazsa olmazı. Pandemi dönemi sona erdikten sonra da hızla yükselmesi beklenen yeni nesil ofis çözümleri; özgürlük, esneklik ve yüksek verimlilik açısından klasik ofislere oranla çok daha avantajlı.


Endless Office ile Yeni nesil Ofis Konseptleri ve Ofis Tasarımları Keşfedin

Coworking, Sanal Ofis, Toplantı Odası, Sabit Masa, Hazır Ofis çözümleriyle yeni nesil ofis konseptini prestijli lokasyonlarda yaşatan Endless Office, ihtiyacınıza yönelik sistemlerle çalışma hayatınıza verim katıyor. Dinamik çalışma ortamlarında network oluşturmanıza yardım eden ve üstün hizmet anlayışını benimseyen Endless Office’ın merkezi lokasyonlarında iyi işler çıkarmaya hazır olun. 


Özellikle Profilo Plaza Mecidiyeköy ve Ataşehir Vogue Business Center’da bulunan Endless Office coworking alanları ile tanışarak modern zamanların ofis konseptine kolayca ulaşabilirsiniz. 


Hızlı internetten ikramlara, 7/24 güvenlikten kargo takibine kadar bir ofiste bulabileceğiniz her imkana sahip olabileceğiniz Endless Office

lokasyonlarında, markanıza prestij katmanız da mümkün.


Siz de yeni nesil ofis çözümleriyle modern zamanlara uyum sağlamak istiyorsanız Endless Office ile +90 212 949 03 63 telefon numarası üzerinden iletişime geçin, konforlu çalışma alanınızı seçin.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!