Paylaşımlı Ofis Alanları Çok Seviliyor!
Diğer 13 Mart 2022 Tuğçe Polat
Paylaşımlı ofis (Coworking) alanlarında kendi networkünüzü kendiniz oluşturun. Böylece çevreniz genişleken Coworking ile daha dinamik bir çalışma alanına sahip olun.
Paylaşımlı Ofis Alanları Çok Seviliyor!

Coworking (Açık Ofis) hizmeti sunan ofisler ve plazalar, evden çalışma ve ofis sisteminin birleşmesiyle favori olmaya başladı. Paylaşımlı ofis sistemlerinde işverenler stopaj ve kira derdinden kurtuluyor. 

 

İhtiyaç olduğunda gittiğiniz, evde kimse sizi rahatsız etmeden çalışabileceğiniz paylaşımlı çalışma alanları, toplantılar ve şirketiniz için önemli projeler için vazgeçilmez oldu. 

 

Paylaşımlı ofis (Coworking) alanlarında kendi networkünüzü kendiniz oluşturun. Böylece çevreniz genişleken Coworking ile daha dinamik bir çalışma alanına sahip olun.

 

Sizi kafelerin internet hızı sorunundan ayrıca kurtaran coworking, sinerjisiyle işinizi bir adım öteye taşıyor. 

 

Coworking ile lüks ve prestijli bir ortamda çalışmak size büyük avantajlar sağlar.

 

Coworking ile paylaşımlı alanlar, ister çalışan olun ister işveren müşterileriniz için gerekli imajı, sizin için de gerekli konforu sağlıyor.

 

Dilediğinizde fotokopi makinesini kullandığınız, hızlı internet kolaylığından faydalandığınız, toplantı yapabildiğiniz ve sosyalleşebildiğiniz paylaşımlı ofis alanları, size güvenlik sağlamakla da yükümlüdür.

 

Son dönemlerde güvenlik ve hijyenin büyük önem kazanmasıyla öne çıkan paylaşımlı ofis alanları, 7/24 güvenlik sistemleriyle korunur. Ayrıca kafe wi-fi güvenlik sorununu ortadan kaldırır. 


Coworking Kimlere Uygun? 

Paylaşımlı ofis alanları özellikle evden ve ofisten hibrit çalışma sistemine geçen firmalara ve e-ticaret marka sahiplerine uygundur. Paylaşımlı ofis (Coworking) alanları, network geliştirmek isteyenlerin de öncelikli seçimi oluyor.

 

Hibrit çalışanların Coworking alanlarını tercih etme sebebi daha çok verimlilik yükseltmek olsa da sosyalleşme de ön plana çıkıyor.

 

Paylaşımlı ofis alanlarında bireyler farklı sektörden insanlarla tanışabiliyor, hızlı internetten faydalanabiliyor ve ayrıca fotokopi gibi hizmetleri kullanabiliyor.

 

E-ticaret firma sahipleri paylaşımlı ofis (Coworking) alanlarına en çok ihtiyaç duyan kitle durumunda. Depolama alanı dışında, sadece toplantılarda ya da sakin çalışma ortamı gerektiğinde ofis ihtiyacı hisseden e-ticaret firma sahipleri, adres gösterebilecekleri Sanal Ofis kiralamanın yanında coworking sistemini de benimsemiş durumda.

 

Böylece yalnızca ihtiyaç duydukları zamanlarda paylaşımlı alanları seçen e-ticaret firma sahipleri, networklerini geliştirme şansı elde ediyor. 

 

Elbette, bireysel bilgisayarlarını alıp işlerini halledebilecekleri en konforlu alanlar paylaşımlı ofisler. Bu sayede free-lancerlar, yeni bir çevre edinmek, network oluşturmak için Coworking alanlarını tercih ediyor.

 

Neredeyse ayırt etmeksizin tüm sektör çalışanlarının zaman zaman faydalanabileceği paylaşımlı ofis alanları, özellikle network, güvenlik ve konfor ile fayda sağlıyor. 

 

Endless Office paylaşımlı ofis alanlarında cazip teklifler

Endless Office, İstanbul Avrupa Yakası’nın Mecidiköy Profilo Plaza ve Anadolu Yakası’nda Ataşehir Vogue Business Center’da paylaşımlı ofis alanları sunuyor. 

 

Profilo Plaza ve Vogue Business Center’ın paylaşımlı alanlarından siz de faydalanın, prestij kazanın, rahat edin. Çay, kahve, rahat bir çalışma alanı, fotokopi kullanımı, hızlı internet gibi avantajlardan da yararlanabileceğiniz paylaşımlı ofis alanlarında şimdi çalışmaya başlayan, işinizi ilerletin. 

 

Paylaşımlı ofis (coworking) çalışma alanlarıyla ilgili detaylı bilgi almak için bizimle +90 212 949 03 63 Telefon Numarası ile mutlaka iletişime geçin. 

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!