Sanal Ofis Çözümleri Nelerdir?
Diğer 31 Ocak 2022 Tuğçe Polat
Sanal ofis ile ilgili tüm merak edilenleri ve Endless Office'in sunduğu sanal ofis hizmetlerini öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Sanal Ofis Çözümleri Nelerdir?

Fiziken kullanacağınız bir ofise ihtiyacınız yoksa, mesleğiniz evden çalışmaya müsaitse, yeni bir iş kuruyorsanız, işinizi başka şehirlerde de yürütmek istiyorsanız, çalışan sayınız azsa ve ekipçe işlerinizi uzaktan yürütüyorsanız, fiziki bir ofis ihtiyacınız olmaması doğaldır. Tam bu noktada istekleriniz ve ihtiyaçlarınız devreye girer. Bu ihtiyaçlar ise; yasal bir iş adresi, işyerinize özel telefon numarası, evrak takibi ve gelen çağrılarınızın cevaplandığı sekreterya hizmeti ve buna benzer ofis ihtiyaçlarıdır. 

Sanal ofis, herhangi bir ofise ihtiyaç duymadan çalışan kişilerin özellikle günümüzde tercih ettikleri ofis çözümüdür. Sanal ofis çözümleri ofis ihtiyaçlarınıza en uygun hizmetlerle cevap verirken, kişiler zamanını bunların çözümünü aramaya harcamadan, sadece işlerine odaklanarak iş verimliliklerini artırırlar. 

Fiziken kullanacağınız bir ofise her zaman ihtiyaç duymuyorsanız sanal ofis çözümleri sizin için en ideal seçenek olacaktır. Sanal ofis çözümleriyle masraflarınız büyük oranda azalacak, içinde bulundurduğu hizmetlerle ihtiyaçlarınıza çözüm olacaktır.  


Sanal Ofis Çözümlerine Neler Dahil? Sanal Ofis Hizmetleri

Fiziki bir ofisiniz olmadan her yerden çalışabileceğiniz, aynı zamanda  ofis hizmetlerinden de faydalanabileceğiniz sanal ofis çözümlerinin sağladığı birçok hizmet vardır. İşte bu hizmetler;

  • Şehrin en prestijli konumlarında vergi levhanızda gösterebileceğiniz yasal bir iş adresine sahip olabilirsiniz.
  • Ofis kullanmadan kurumsal bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • Posta, kargo, kurye takibi ve bildirimiyle fiziki bir ofise gerek duymadan evraklarınızın takibini sağlayabilirsiniz. 
  • Şirketinize özel 0212, 0216, 0850 ile başlayan IP telefon numarasıyla kurumsal görünümünüze artı bir özellik katabilirsiniz. 
  • Çağrılarınızı şirketinize özel Türkçe ve İngilizce yanıt veren, misafirlerinizin karşılandığı sekreterya hizmeti ile her zaman şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.
  • Gelen çağrıların e-posta adresinize bildirilmesi gibi bir diğer özellikle dijital ortamda işlerinizi takip edebilirsiniz.
  • 4 ayrı lokasyonda, ayda 10 saat toplantı odası kullanımı hizmeti ile görüşmelerinizi kurumsal bir ortamda gerçekleştirebilirsiniz. 
  • Stopaj, aidat gibi ekstra masraflardan muaf olarak giderlerinizi bir miktar azaltabilirsiniz. 
  • Resmi İş Adresi

Uzaktan çalışan bir firma veya bir home office çalışanı iseniz ev adresinizi şirketinizin resmi adresi olarak göstermeniz meşakkatli bir işlem olacaktır. Eğer kiracı iseniz ev sahibinden izin almanız, apartman dairesinde yaşıyorsanız yine apartman sakinlerinin tümünden izin almanız gerekmektedir. Yine buna ek olarak evinizin büyüklüğüne oranla bir alanını çalışma alanı olarak göstermeli ve kiranızın belirli bir oranı kadar miktarı stopaj vergisi olarak ödemelisiniz. 

Bu gibi zorluklar, uğraşlar ve masrafların aksine sanal ofis hizmeti çok uygun fiyatlar karşılığında stopaj ücretinden muaf, resmi bir iş adresi ve müşterilerinizin size doğrudan ulaşabileceği bir iletişim noktası oluşturur.

Sanal Ofis Açmak, Sanal Ofis Fiyatları

Kendi sanal ofisinize sahip olmak, sanal ofis hizmetlerimizden yararlanmak ve işinizi güçlendirmek için farklı paketlerimizden size uygun olanı seçerek en avantajlı fiyatlardan yararlanabilir, şirketinize prestij katabilirsiniz. Sanal ofis hizmetlerimizden yararlanmak, hizmetlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Sanal Ofis Çözümlerinden Yararlanın

Endless Office, İstanbul’da 3, İzmir, Ankara ve Londra’da 1’er konumuyla şehrin gözde noktalarında ofis ihtiyaçları olan kişilere pratik ofis çözümlerinin yanı sıra hazır ofis, sanal ofis, sabit masaCoworkingtoplantı odası hizmetleri veren ofis çözümleri sunuyor.

Şimdi siz de ihtiyacınıza uygun sanal ofis çözümlerimizden yararlanın. Prestijli konumlarda ve sınırsız hizmet desteğiyle çalışmalarınızı yürütmek için hemen bizimle iletişime geçin. 

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!