Hazır Ofis Kiralama Hizmeti İle İşinizi Büyütün
Diğer 7 Şubat 2022
Hazır Ofis, fiziksel bir ofis çözümdür. Hazır Ofis ile esnek çalışma alanlarına sahip ofisler kiralayın. Ortak Ofis & Paylaşımlı Ofis Çözümleri | Endless Offices
Hazır Ofis Kiralama Hizmeti İle İşinizi Büyütün

Hazır Ofis, ileri teknoloji ile tasarlanmış her şey dahil ofis yönetimi hizmetleri olan bir çalışma uygulamasıdır. Hazır ofisler ve hazır ofis uygulamasının sizin için uygun olup olmadığı hakkında bilmeniz gereken her şey burada...

 

Pandemi ile birlikte dünyada birçok ofis elemanı, uzaktan çalışmaya geçti. Şirketler ve profesyonel çalışanlar, COVID-19 ve sonrasında işin nerede ve nasıl olacağını yeniden gözden geçirmeye başladı.

 

Özellikle son bir yılda esnek çalışma alanlarına sahip ofis uygulamaları da fazlasıyla dikkat çekmeye başladı. Pandemi ile birlikte şirketler, hazır ofis ve esnek ofis alanı daha faydalı olarak görmeye başladı.

 

Hazır ofis uygulamaları da son yıllarda en çok dikkat çeken paylaşımlı ofis uygulamalarından biri oldu. Ortak çalışma alanları bulunan hazır ofis uygulamalarında her şey dahil hizmet olanakları bu uygulamaları daha da cazip kıldı.

 

Hazır ofis ile ilgili en çok sorulan soruları yazımızda sizin için yanıtlayacağız:

Hazır ofis alanı nedir?
Hazır ofis alanları nasıl çalışır?
Hazır ofis alanının faydaları nelerdir?
Hazır ofis kimler için iyi bir uygulamadır?

Hazır Ofis Nedir?

Hazır Ofis, fiziksel bir ofis çözümüdür. Yüksek ofis giderlerinden kurtulmak isteyen kişi ve şirketler tarafından tercih edilmektedir. Hazır ofis alanları ortak çalışma alanları sunmaktadır.

 

Hazır ofisler, profesyonel tesis yönetimi, resepsiyon, yiyecek ve içecek, toplantı salonu ve teknoloji paketleri gibi hizmetleri de içermektedir.

 

Fiziksel bir ofis çözümü olan hazır ofis hizmetleri, şirketlere, şirketin ihtiyaç duyacağı tüm ofis mobilyalarını, yüksek hızlı interneti, tesis hizmetlerini sunan esnek kiralama koşullar barındıran modern ofis alanları olarak da tanımlanmaktadır.

 

Hazır ofisler de geleneksel ofislerden farklı olarak tesis yönetimi kiracıları adına ofis deneyiminin tüm unsurlarını kendi içinde yönetmektedir.

 
Anahtar Paket Hazır Ofis Servisleri

Hazır ofis alanları, kısa vadeli kiralama esnekliği ile ofis olanakları ve hizmetlerini birleştirir.

 
Hazır ofis alanları nasıl çalışır?
 

Hazır ofis uygulamaları, uzun vadeli kiralama ve geleneksel ofis alanı kiralamalarıyla ilişkili sermaye harcamalarını ortadan kaldırır. Çünkü, geleneksel ofisler de bir işletme için tasarım, inşa, mobilya ve ofis yönetim giderleri için sermaye gerekmektedir.

 

Geleneksel bir ofisin aksine, hazır ofis uygulamaları, şirketlere kısa vadeli kiralama seçeneği ve her şey dahil aylık maliyetler sunar.

 

Hazır ofisler, çağrı karşılama hizmeti, mobilyalı ofis alanı gibi imkanlar sağlar. Aynı zamanda hazır ofis yönetimi tüm hizmet ve olanaklarla da sizin adınıza ilgilenir.

 

Bu hizmetler ve olanaklar genellikle şunları içerir:

 

Modern Ofis Tasarımı

Hazır ofis firmaları, kiracılarına modern bir ofis ortamı için gerekli tüm alanları tasarlayarak kullanma imkânı sunar. Ayrıca hazır ofis şirketleri, kiracılarının ofis alanlarını kendilerine göre kişiselleştirme imkânı da sunar.

 

Ofis Mobilyası

Hazır ofisler, sandalye, kanepe, kafe koltukları ve daha fazlası için temel ihtiyaçları kiracılar için eksiksiz olarak sunar. Hazır ofis firmaları ayrıca, ofis deneyimlerini kişiselleştirmek isteyen şirketler için mobilya paketleri de sunar.

 

Hazır Ofis Yönetimi

Hazır ofisler, kiracılara tam olarak yönetilen bir çalışma alanı sağlar. Buna temizlik, yiyecek ve içecek, teknoloji hizmeti ve daha fazlası gibi tesis yönetimi hizmetleri de vermektedir. Bu hizmetler, kiracıların belirli bir ofis maliyetlerini düşürmeye yardımcı olur. Ayrıca, hazır ofis şirketleri, tüm işyeri hizmetlerini koordine ettiğinden, ofis yönetimini de basitleştirir.

 

Teknoloji ve BT Desteği

Hizmet verilen ofisler, internet ve Telekom hizmetleri, Wi-Fi, güvenlik hizmetleri, yazıcılar, LCD ekranlar, video konferans donanımı ve daha fazlası gibi teknolojilerle birlikte gelir. Bu, kiracılar için taşınma maliyetlerini ve taşınma sürelerini azaltma avantajı sunar. Bazı hazır ofis firmaları, kiracıların sorunları çözmelerine yardımcı olmak için Bilgi Teknolojileri desteği de sunmaktadır.

 

Resepsiyon ve İdari Destek

Hazır ofislerde ortak resepsiyon ve idari personel hizmetleri bulunmaktadır.

 

Yiyecek ve İçecek Hizmeti:

Hazır ofisler, genellikle ofis olanak ve avantajlarının tamamına sahiptir. Hazır Ofis uygulamaları, kiracılara ücretsiz atıştırmalıklar ve içecekler, kafe alanları, tesis içi fitness merkezleri ve daha fazlası gibi olanaklar da sağlar.

 

Toplantı ve Etkinlik Alanı:

Hazır ofislerde kiracıların kullanması için toplantı ve etkinlik alanları da bulunmaktadır. Bu toplantı ve etkinlik alanları genellikle LCD ekranlar, video konferans kurulumları, ekran paylaşımı ve daha fazlası gibi teknolojileri içerecektir.
 

Standart HAZIR OFİS Hizmetleri

  • Günlük Temizlik Hizmeti
  • Yüksek Hızda Limitsiz İnternet
  • İngilizce Türkçe çağrılarınızın karşılanması
  • Kişisel gelişim konferansları
  • Networking ve iş birliği fırsatları
  • Stopaj yerine KDV Avantajı
  • Modern ofis mobilyaları
  • IP Telefon, Paylaşımlı / Mobil / Özel Faks
  • Sekreter Hizmeti
  • Konuklarınızın Karşılanması
  • Sürpriz İkramlar
  • Temizlik Hizmeti
  • 8 Kişilik Toplantı Odası Kullanımı
  • Bağımsız VRV Sistemi
  • 24 Saat Kamera Kayıt Sistemi
  • Dışarıya bakan camlı ofisler 

 

Hazır ofis alanının faydaları nelerdir?

Hazır ofis uygulamalarının, hizmet verilen ofis alanları bir tür esnek çalışma alanı olduğundan, şirketler için faydaları fazladır. Özellikle kuruluşlar, COVID-19 sonrası iş dünyası için planlama yapmaya başladığında hazır ofislerin avantajlarını daha da yakından görme fırsatı yakaladı.

 
Hazır ofis Kullanmanın Faydaları:

Esnek Kiralama Koşulları: Geleneksel ofis kiralamalarında genellikle kira sözleşmeleri en az bir yıllık bir taahhüt gerektirir. Buna karşılık, hazır ofisler, birkaç aydan birkaç yıla kadar değişebilen esnek kiralama koşullarına sahiptir. Bu, şirketlerin alan planlamalarında daha esnek olmalarına ve ihtiyaç duydukları anda ihtiyaç duydukları alan miktarını yükseltmelerine de olanak tanır. En önemlisi, şirketler, işleri geliştikçe alan ihtiyaçlarını artırma veya azaltma yeteneğine sahiptir.

Daha Hızlı Taşınma Süreleri: Kiracıların diğer kiracıların taşınmasını beklemeye gerek kalmadan daha hızlı taşınmalarına imkân sunar.

Kolay, Düşük Maliyetli Kurulum: Geleneksel ofisler de kiracılar tasarım, inşaat, döşeme ve teknoloji kurulumu dahil inşaat maliyetlerini üstlenmesini gerekiyor. Hazır ofisler de ise zaten ofisler döşenmiştir ve taşınmaya hazırdır. Tüm ofis maliyetleri, kiracının aylık kirasına dahildir.

Ekipman ve Hizmetlere Erişim: Teknolojiden internet bağlantısına ve yiyecek ve içecek tekliflerine kadar hazır ofisler, işletmelerin ve çalışanlarının ihtiyaç duyduğu tüm ekipmanı ve hizmetleri sunar. Üstelik tüm bunlar kira fiyatına dahildir.

İstenen Ofis Konumları: Hazır ofis uygulamaları, genellikle şehir merkezlerinde bulunmaktadır.

 

Hazır ofis kimler için iyi bir uygulamadır?

Peki, hazır ofisler tam olarak kimler için uygundur? Cevap, hazır ofis uygulamaları, avukatlar, dijital ajanslar, reklam ve pazarlama sektörü, bilişim şirketleri ve girişimciler için en uygun uygulama imkanıdır.

 

1- Startup'lar ve Hızlı Büyüyen Şirketler: Hazır ofisler, işleri değiştikçe ofis boyutu ve alanını hızla yukarı veya aşağı ayarlaması gerekebilecek şirketler için uygundur.

2- Proje Tabanlı ve Uzak Ekipler: Hazır ofis uygulamaları, birkaç aya kadar kısa kiralama imkânı sunar. Bu da hazır ofis uygulamalarını, proje tabanlı ve uzak ekipler için ideal bir seçim haline getirir. Hazır ofisler, özellikle uzakta çalışan ekipleri olan veya geçici bir proje için belirli bir lokasyonda olması gereken şirketler için de uygundur.

3- Yeni Ülke Pazarlara Giren Şirketler: Yeni bir ülke pazarına girerken hazır ofisleri kullanmak, şirketlere uzun vadeli gayrimenkul yatırımları yapmadan önce hızlı şekilde ülke pazarı analiz yapma sürecinde ofis olarak kullanım imkânı sunar.

4- Geçici Ofis Alanına İhtiyacı Olan Şirketler: Hazır ofisler, özellikle geleneksel ofis alanı kullanan bazı şirketlerin geçici olarak ihtiyacını gidermek içinde hizmet verebilir

 

Hazır ve Esnek Ofisler Yaygınlaşıyor

Şirketler, hazır ofislere ve esnek ofis uygulamalarına son yıllarda giderek daha fazla yönelmeye başladı.

 

Büyüyen startuplardan gayrimenkul portföylerini arttırmak isteyen işletmelere kadar birçok firma, hazır ofis uygulamalarına yönlenmeye başladı.

 
Hazır Ofis Açmak, Hazır Ofis Fiyatları

Kendi ofisinize sahip olmak, hizmetlerimizden yararlanmak ve işinizi güçlendirmek için farklı paketlerimizden size uygun olanı seçerek en avantajlı fiyatlardan yararlanabilir, şirketinize prestij katabilirsiniz. Kiralık hazır ofislerimizden ve hizmetlerimizden yararlanmak, hizmetlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 
Hazır Ofis Çözümlerinden Yararlanın

İhtiyacınıza uygun ofis çözümlerimizden yararlanarak için teklif alın. Prestijli konumlarda işlerinizi yürütmek ve kolayca ofis sahibi olmak için hemen bizimle iletişime geçin.

 

Endless OFFICE hizmet kalitesiyle Haızr Ofis hizmet seçenekleri içinde bütçenize uygun paketi seçerek İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasının en prestijli noktaları olan ulaşımın en kolay sağlanabileceği Torun CenterProfilo Plaza veAtaşehir Vogue Business Center'ın yanı sıra İzmir'de Folkart Towers Business Center ve Ankara'da Next Level Loft Ofis konseptinde sizler de sanal ofis avantajları ile firma sahibi olabilirsiniz.

 

Endless Office Hizmet sayfamızı ziyaret edin ve sizin için uygun olan çalışma alanı sunan hazır ofis sahibi olun. Sunduğumuz diğer hazır ofis alan türleri hakkında da daha detaylı bilgi edinmek için İletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

 

Hazır çalışma alanları ve ofisler hakkında Instagram sayfamızdan da bizi takip edebilirsiniz.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!