Ofis Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Diğer 13 Mart 2022 Tuğçe Polat
Ofis seçimi, iş hayatında verimli olmak için dikkat edilmesi gereken seçimlerden biridir. Ofis seçimi, çalışma rutininize uyumlu sağlayacak ve yüksek verimlilikte çalışmanıza olanak tanımalı. Peki Güzel bir ofis nasıl olmalı?
Ofis Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Ofis seçimi, iş hayatında verimli olmak için dikkat edilmesi gereken seçimlerden biridir. Ofis seçimi, çalışma rutininize uyumlu sağlayacak ve yüksek verimlilikte çalışmanıza olanak tanımalı. Peki Güzel bir ofis nasıl olmalı? Bugünkü yazımızda ideal ofis nasıl bulunur konusu üzerine yoğunlaşacağız.

 

Ofis Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Öncelikle evden çalışma insanı mısınız yoksa “Ben ofissiz yapamam” diyenlerden misiniz buna karar verelim. Tamamen ofis insanıysanız en uygun ofisi bulmak için size uygun olup olmadığına karar vermelisiniz.

 

Bunlar arasında ofis ile eviniz arasındaki mesafe, ofiste bulunurken ne oranda konforlu olduğunuz ve diğer ofislerle karşılaştırdığınız zaman size ne kadar ideal geldiği önemli.

 

Ofis seçimlerinde sizi en iyi ofislere ulaştıracak kriterleri dikkate almalısınız.

 

İşte ofis seçimi yaparken nelere dikkat etmeniz gereken noktalar:

 

Ofis Mobilyası Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bireyler kendi ilgi alanı ve uzmanlaştığı alana göre ofis ortamı seçer. Ofis ortamınızın işinize ne kadar uyumlu olduğu ilerleyen zamanlarda iş rutininizde sürekli aksamaların olmaması gibi faydalar oluşturur. Ofisinize gelecek misafirlerinizi daha iyi ağırlamak ve iyi geri dönüşler alabilmek için yeterli alana ihtiyacınız var.

 

Bunun için ofis koltuğu, ofis sandalyesi, ofis masası ve ofis mobilyaları gibi bir ofiste olması gereken her eşyaya eksiksiz olarak sahip olmalısınız. Ofis tutmadan önce tüm gereksinimlerinizi belirlemeli ve gerekli tüm ofis malzemeleri materyallerine sahip olmalısınız. 


Ofis Seçimi Yaparken Konum Önemli 


Ofis seçimi yaparken konum önemli bir kriter. Evinize ve müşterilerinize yakın bir lokasyonda ofis seçimi iletişim kolaylığı tanır. Bu nedenle ofis seçimi sırasında konuma oldukça dikkat edin.

 

Ofis konumu belirlerken hitap ettiğiniz kitleye göre de karar verebilirsiniz. Örneğin; üst düzey yöneticilerle sürekli iletişim halindeyseniz, sizin için prestijli konumlardaki ofisler en ideali olacaktır. 

 

Ofis Oturma Düzeni Nasıl Olmalı?


Ofiste seçimi konusunda karar verdikten sonra ofis oturma düzeni oldukça önemli. Rahat bir sandalye veya çok ışık alan boydan camlı ofisler mi? Özellikle kafanızın rahat olması ve yaratıcı fikirlerinize ilham olacak bir atmosfer seçmelisiniz. Buradaki tamamen kriter kendinizsiniz. Sınırsız çay ve kahve eşliğinde her anından verim alabileceğiniz bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. Ofis siz nasıl isterseniz öyle olur.

 

Hayalinizdeki ofise karar vermek için Endless Office’in birbirinden avantajlı ofis çözümlerine bakabilir ve hayalinizdeki ofis imkanlarına sahip olabilirsiniz.

 

Endless Ofis İle Ofis Seçimi Artık Çok Daha Kolay 

En uygun ofisi bulamadıysanız Endless Office olarak sanal ofis, hazır ofis, sabit masa, coworking ve toplantı odası gibi hizmetleri size sunuyoruz.

 

Hayalinizdeki ofisi bulmak için çok uzaklara gitmenize gerek yok. İster prestijli bir lokasyonda isterseniz de sabit bir masada tüm işlerinizi yürütme şansını bizimle yakalayın. Hemen Endless Office’in uzman ekibiyle 02129490363 telefon numarası üzerinden iletişime geçin!

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!