Sabit Masa Çözümleri Nedir?
Diğer 25 Aralık 2020 Tuğçe Polat
Sabit masa hizmeti olarakta bilinen paylaşımlı ofis hizmetine dair tüm ayrıntılar ve Endless Office'in sizlere sunduğu çözümleri öğrenmek için tıklayın!
Sabit Masa Çözümleri Nedir?

Cafe, kütüphane gibi toplu çalışma alanlarında işlerini yürüten kişiler için sabit masa, ideal bir seçenektir. Profesyonel bir ortamda konsantrasyonunuz bozulmadan sadece işinize odaklanabilceğiniz, prestijli konumuyla da gelen misafirlerinize karşı olumlu bir imaj yaratabileceğiniz çözümlerle kişiye özel istediğiniz hizmeti bulabilirsiniz. 

Dışarıda çalışırken eşyalarınızı güvenle bırakabileceğiniz, mola vermek istediğinizde gözünüzü arkada kalmadan dışarı çıkabileceğiniz alanlar maalesef yok. Sabit masa çözümleri sayesinde özel güvenlikli ofislerde içiniz rahat bir şekilde çalışabilir, eşyalarınızı güvenle bırakabileceğiniz kişiye özel kilitli masa ve dolaplar sayesinde kendinizi özel hissedebilirsiniz. 

Kurumsal bir çatı altında ve profesyonel hizmet ile işlerinize devam edebileceğiniz sabit masa çözümleri sayesinde network kurma şansı yakalayabilirsiniz. Neredeyse hazır ofis çözümleriyle aynı özellikler ile işlerinizi daha profesyonel ortamlarda yürütmenin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Sabit Masa Çözümlerine Dahil Olan Hizmetler

Sabit masa çözümüyle size ait bir ofis alanı inşa ediyoruz. Çalışma masanızı kişiselleştirip kendinize özel alanı yaratmanızı sağlıyoruz. İşte yararlanabileceğiniz ofis hizmetleri:

  • Sekreterya Hizmeti
  • Numara Tahsisi
  • 7/24 Ofis Kullanımı
  • İnternet Kullanımı
  • Isıtma-Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Otopark Kullanımı
  • Ayda 10 Saat Toplantı Odası Kullanımı
  • Sınırsız Kahve ve Çay Hizmeti
  • Lounge Alanı Kullanımı
  • Sınırsız Tarayıcı & Fotokopi Makinesi Kullanımı

Sabit Masa Kullanmak, Sabit Masa Fiyatları

Bir sabit masaya sahip olmak, hizmetlerimizden yararlanmak ve işinizi güçlendirmek için farklı paketlerimizden size uygun olanı seçerek en avantajlı fiyatlardan yararlanabilir, işinize güç katabilirsiniz. Ofis hizmetlerimizden yararlanmak, hizmetlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sabit Masa Çözümlerinden Yararlanın. 

Şimdi siz de ihtiyacınıza uygun sabit masa çözümlerimizden yararlanın. Prestijli konumlarda kişiye özel ofis çözümleriyle çalışmalarınızı yürütmek için hemen bizimle iletişime geçin. 

 

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!