Sanal ofis yasal mı? Ne kadar? Nasıl kurulur?
Diğer 23 Mart 2022
Sanal Ofis, fiziksel ofis kiralamadan size adres olarak, telefon numarası, sekreterlik, posta yönlendirme, toplantı odaları ve teknoloji desteği gibi ofis hizmetlerine erişim sağlama hizmetidir.
Sanal ofis yasal mı? Ne kadar? Nasıl kurulur?

Sanal Ofis, fiziksel ofis kiralamadan size adres olarak, telefon numarası, sekreterlik, posta yönlendirme, toplantı odaları ve teknoloji desteği gibi ofis hizmetlerine erişim sağlama hizmetidir.

 

Sanal ofis ile esnek kiralama koşulları ile ofis sahip olursunuz. Genel ofis giderleri azaltır ve iş ihtiyaçlarınız değiştikçe fiziksel ofis alanına geçişinizi kolaylaştırır.

 

Sanal Ofis size ihtiyacınız olan sanal yasal adrese ve telefon numarasından daha fazlasını sunar. Sanal Ofisler size "ofis dışında her şeyi" verir. Telefon çağrılarınız karşılanması, cep telefonunuza veya evinize çağrı yönlendirme, posta yönlendirme ve çeşitli sekreterlik hizmetleri de sunmaktadır. Sanal Ofisler ile işinizi her yerden yönetebilirsiniz.

 

Firmalar, Sanal Ofis ile birçok farklı şehir veya ülkede birden fazla adrese sahip olabilirler.

 

Sanal Ofis Hakkında Merak Edilenler

 

İş dünyasında algı inanılmaz derecede önemlidir.

  • Sanal Ofis, işletmenizin güvenilir bir imaj oluşturmasına yardımcı olur.
  • Yeni bir müşteri veya yatırımcı için, ofis adresi olan bir şirket, ev adresi olan bir şirketten daha güvenilirdir.
  • Sanal Ofis ile uzun vadeli düşündüğünüzü, profesyonel fikirli olduğunuzu ve gelecekteki iş beklentileriniz konusunda ciddi olduğunuzu gösterir.

 

Geleneksel ofis kiralamadan çok daha ucuza sanal ofis ile güvenilirliği elde edebilirsiniz.

 

Sanal Ofis nasıl çalışır?

 

Tek bir birim olarak çalışan ve fiziksel posta adresi olan ancak belirli bir yerde bulunmayan bir şirkettir.

  • İşletme maliyetleri geleneksel bir ofisten çok daha düşüktür.
  • Çalışanlar için iş seçeneklerini ve işletmeler içinse işe alım imkanlarını genişletir.
  • Sanal ofis firmalar için daha ucuz bir seçenektir.
  • Sanal ofis iş adresi, posta hizmeti, iş telefonu, sekreterlik ve çağrı yönlendirme gibi temel hizmetler için kullanır.
  • Sanal ofis daha fazla üretkenliğe yol açabilir.
  • Sanal ofis ile her çalışan en uygun yerden çalışabilir.
  • Daha fazla insan uzaktan çalışmanın verdiği avantajları keşfettikçe sanal ofisin faydaları hemen fark edilir oldu.

 

Sanal Ofisin faydaları nelerdir?

 

Sanal Ofis, çok uygun maliyetle bir dizi avantaj sağlar. Sanal ofis, size her yerde anında bulunma olanağı imkânı sağlar. Sanal ofis ile işinizi esnek bir şekilde büyütme imkânı sunar.

 

Sanal ofis, işletme sahipleri için hayatı kolaylaştıran bir uygulamadır.

 

Müşterilerle Güven Veren Adres: Sanal Ofis, evden veya herhangi bir yerden çalışırken işiniz için bilinen bir adres sunar. İşletmeniz için doğru sanal ofis adresi seçin ve müşterilerinize karşı en iyi izlenimi verin.

 

İşinizi Uzun Vadede Sürdürün: Sanal Ofis yalnızca bir posta adresi değildir- uzun vadeli iş başarınızın ayrılmaz bir parçasıdır. Bu nedenle, banka hesabı açmak, kredi başvurusunda bulunmak ve çok daha fazlası için sanal ofis adresinizi kullanabilirsiniz.

 

Düşük Risk Profili ile Yeni Pazarlara Girin: Doğru konum, işiniz için hayati bir öneme sahiptir. İstanbul'dan İngiltere'ye kadar, hedef şehir ve ülkede uygun bir adres oluşturun.

 

Sanal ofis çözümleri maliyet olarak, düşük risk ile yüksek görünürlük elde etmenin en uygun yoludur.

 

Esnek ve Güvenli Şekilde Çalışın: Sanal ofis ile verimliliğinizi serbest bırakın. Sanal Ofis, profesyonellikten ödün vermeden uzaktan çalışmayı sağlar. Firmanız için istikrarlı bir konum ve müşteri toplantıları ve odaklanmış ekip çalışmaları için güvenli bir ortam sağlar.

 

Ev Adresinizi Koruyun: Sanal ofis ile özel hayatınızı özel tutun. Sanal ofis çözümleri ile ev adresiniz e-posta alt bilginizde veya web sitenizde yayınlamanıza gerek kalmayacak.

 

Artık ticari adresinizi uzun vadeli iş başarınız için kullanabilirsiniz.

 

Finansal Kurumlarda Güven Kazanın: Sanal Ofisin finansal güvenilirlik oluşturmanıza yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Bankalar, ticari olarak tanınan adres ve işletme numarası kullanan işletmelere daha olumlu bakmaktadır.

 

Neden Sanal Ofis Kullanmalısınız?

Sadece iş adresi için ofis kiralamak çok pahalıdır. Firmalar istedikleri yerde fiziksel ofis bulamamaları nedeniyle sanal ofisleri tercih ederler.

 

Esnek çalışmayı tercih eden kişiler, nadiren fiziksel ofise ihtiyaç duyar. Bu sebeple sanal ofise ihtiyaç duyarlar.

 

Yeni bir şehir veya ülke pazarını test etmek isteyen firmalar, uzun vadeli ofis kiralama konusunda isteksiz olabilir. Bu nedenle geçici iş adresleri için sanal ofisleri tercih edebilirler.

 

Posta karşılamak veya şehrin farklı yerlerinde toplantı odası kiralamak için Sanal ofisleri kiralamak isteyebilirler.

 

Ev adresini şirket web sitesinde yayınlamamak için kişiler sanal ofis kiralamayı tercih edebilir.

 

Buradaki en yaygın sebepler ise:

  • Maliyet
  • Netwoking
  • Çalışma şekli

 

Bu nedenle birçok firma veya kişi sanal ofis çözümlerine yöneliyor.

 

Sanal ofis maliyetleri nedir?

Sanal ofis maliyetleri, sanal ofis çözümleri sunan firmalara bağlı olarak değişir. Seçtiğiniz konum, hizmetler sanal ofis fiyatlarını etkilemektedir. Ancak sanal ofis, bir işletmeyi ofis giderlerinde kurtarır ve tasarruf etmesini sağlar.

 

Bunun yanında sanal ofis, elektrik, ısınma, çalışanlar için işe gidiş geliş maliyetleri gibi birçok sabit gideri de ortadan kaldırır. Sanal ofis, aynı zamanda çevre dostu bir uygulamadır. Çünkü sanal ofis hizmetlerinden yararlanan firma çalışanları çoğunlukla uzaktan çalışacak ve arabalarını kullanmayacak. Bu da işletmenizin karbon ayak izini azaltacaktır.

 

Sanal ofis çözümleri seçerken nelere dikkat etmelisiniz;

Mükemmel Konum: Sanal ofis kuracaksanız, doğrudan müşterilerle buluşmak için en iyi lokasyonu seçmelisiniz. Müşteriler kesinlikle sanal ofis konumunuzu not edeceklerdir.

 

Bunun için en iyi ve çekici yeri bulmalısınız. Sanal ofis, müşterileri kendinize daha iyi çekebileceğiniz harika bir ortam da sunar.

 

Olanaklar zorunlu olmalıdır: Sanal ofisi seçtiğinizde, işinize engel olmadan kolayca başlayabileceğiniz olanaklarla dolu olduğundan emin olun. Yüksek hızlı internet, telefon hattı, yazıcı, tarayıcı ve diğer ofis gereksinimlerine sahip olmak da çok önemlidir.

 

Profesyonel Toplantı Salonları: Sanal ofis çözümlerinde, düzgün bir toplantı alanına sahip olması gerçekten çok önemlidir. Toplantı odaları ile müşterileriniz üzerinde iyi bir izlenim bırakmış ve profesyonel bir ortam sağlamış olursunuz.

 

Kira makul olmalıdır: Sanal ofisi kiralama işlemi önce teyit etmeniz gereken önemli faktör kiranın makul olmasıdır.

 

Endless Office ile İşyeri Kurmanın En Kolay Yolu

Endless Office, İstanbul’da 3, İzmir, Ankara ve Londra’da 1’er konumuyla şehrin gözde noktalarında ofis ihtiyaçları olan kişilere pratik ofis çözümlerinin yanı sıra hazır ofis, sanal ofis, sabit masaCoworkingtoplantı odası hizmetleri veren ofis çözümleri sunuyor.

 

Endless Office sanal ofis paketleriyle en kolay yoldan işyeri açın, ofis masraflarından, stopaj ve vergilerden kurtularak işinize odaklanın! Detaylı bilgi için bize ulaşın.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!