Sanal Ofis Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Diğer 13 Ocak 2021 Duygu Akkoyun
Sanal ofis tercih ederken dikkat edilmesi gerekenler ve Endless Office'in sunduğu sanal ofis hizmetlerini öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Sanal Ofis Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sanal ofis, bir ofise ihtiyaç duymadan işlerinizi yürütebileceğiniz bir sistemdir. Yeni girişimlerde bulunan kişiler veya işlerini yasal bir süreçte devam ettirmek isteyen iş sahiplerinin en çok tercih ettiği ofis çözümleridir.  

Firma sahiplerinin ve iş ekosisteminin değişen tercihlerinden ve politikalarından dolayı sanal ofis ihtiyacı artmaya başlamıştır. Hem şirket kurulumu hem de düşük maliyet ihtiyacından son zamanlarda şirketler için sanal ofis çözümleri elzem hale gelmiştir. Siz de prestijli bir konumda bir ofisiniz olsun istiyorsanız ama fiziki bir ofise ihtiyacınız yoksa işinizin gereksinimleri doğrultusunda ofis hizmetleri alabilirsiniz. Sanal ofis seçimi sürecinizde dikkat etmeniz gerekenleri sizler için sıraladık.

Hizmeti Sağlayacak Olan Firmanın Güvenirliği

Sanal ofisi kiralamaya karar verdiğiniz zaman size hizmet sunacak olan firmanın kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Sektör içerisinde son zamanlarda popülerleşen sanal ofis hizmeti, firmaların bu hizmeti vermeye itmiştir. Bu işte markalaşan firmalar bulunuyorken sizleri zarara sokacak firmalarda bulunuyor. Bundan dolayı sanal ofis hizmeti alacağınız firma ile yakın iletişim kurmak ve tanımak faydalı olacaktır.

 

Sanal Ofis Merkezi Konumda Olması 

Sanal ofisinizin konumu iş süreciniz kadar önemlidir. İş adresinizin prestijli bir konuma sahip olması markanızı daha güçlü gösterecektir. Ofisinizi tercih ederken lokasyonunuzun merkezi konumda olması size kolaylık sağlar. Bu sayede, ofis ziyareti gerektiğinde siz ve ağırlayacağınız misafirlerinizin ulaşımı daha kolay olur.

 

Toplantı Odalarının Kullanım Olanağı

Müşterilerinizi ağırlarken sizin ve müşterinizin rahatlığı her zaman önemlidir. Müşterileriniz ile görüşmelerinizi toplantı odasında yapmanız sizin için iyi bir imaj sağlayacaktır. Kiralama sırasında toplantı odalarını görebilir, size uygun lokasyonu seçebilirsiniz ve toplantı odasının olmazsa olmazlarından ekran yansıtma, kablosuz interneti ve teknolojik altyapıya uygunluğunu kontrol edin.

 

Sekreterya Hizmeti

Kurumsal imajının oluşmasında büyük önem arz eden sekreterya hizmeti sizleri bir adım öne taşır. Sanal ofis  sahipleri ve çalışanlar ofiste olmadıkları zamanda hizmetiniz devam eder. Ofis sekreteriniz sayesinde telefonlarınız cevapsız kalmaz, kargolarınızın takibi yapılır  ve müşterilerinizin karşılanır. Başarılı, hızlı ve güler yüzlü sekreterya hizmeti  iş sürecinizi hızlandırır. Kiralama yapacağınız ofisler arasında sekreterya hizmetine dikkat edilmelidir. Unutmayınız ki, iyi bir sekreter hizmeti ilk izlenim için sizi güçlü gösterecektir.

 

Anlaşma Şartlarına Dikkat Edilmeli

Ofisinizi kiralarken yapacağınız anlaşmada ufak bazı detaylar olabilir. Ödeme türünüzün kontratınıza yansımış olduğuna ve yaptığınız anlaşma dışında size yansıyacak olan ücretlendirmelere karşı önlemler almalısınız. Sanal ofis kiralaması yapan firma, bedelleri ay sonunda ekstra olarak  yansıtabiliyor. Ay sonunda beklenmedik sürprizler bütçenizi zorlayabilir. Sanal ofis tutacağınız firmadan bununla ilgili detaylı bilgilendirme almalısınız.

 

Sanal Ofis Teknoloji İmkanları

İş dünyasının olmazsa olmazlarından biri gerekli alt yapı ve teknolojiye sahip olmasıdır. Her iş dalının ihtiyaç duyduğu teknolojik yapı farklı olsa da kiralayacağınız sanal ofisin, yüksek hıza sahip internet ve aktif olarak kullanabileceğiniz yazıcı ve tarayıcıya sahip olduğundan emin olmalısınız. 

 

İhtiyacınız Doğrultusunda Size Sunduğumuz Sanal Ofis Paketimiz

Her ihtiyaca yönelik sanal ofis paketlerimizi siz değerli iş yeri sahiplerine sunuyoruz. Geleneksel bir ofise ihtiyaç duymadan bütçenize uygun sanal ofis paketlerimizi sizler için sunuyoruz. 

 

Endless Office sanal ofis çözümleri ile işyeri açma sürecinizde sizlere destek oluyoruz. Ofis masraflarından, stopaj ve vergilerinizi düşünmeden işinize odaklanabileceksiniz. Sanal ofis hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşın.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!