Sanal Ofisleri En Çok Kimler Tercih Ediyor?
Diğer 17 Mart 2021 Tuğçe Polat
Sanal ofis çözümlerini en çok tercih eden sektör kollarını ve Endless Office'in sunduğu sanal ofis hizmetlerini öğrenmek için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Sanal Ofisleri En Çok Kimler Tercih Ediyor?

Sanal ofis, günümüz iş dünyasında ofise ihtiyaç duymadan çalışanların iş süreçlerini gerçekleştirdikleri ofis çözümüdür. Sanal ofis çözümleri çalışanların ihtiyaçlarına en uygun hizmetlerle cevap vererek, sadece işlerine odaklanmalarını sağlar. Ofis kullanımında fiziken bulunmanıza gerek kalmadan, işlerinizi evden yürütmeye uygunsa, işinizi başka lokasyonlarda yönetebiliyorsanız ve ekipçe işlerinizi uzaktan yürütebiliyorsanız en doğru tercih sanal ofislerdir. Sanal ofis, yasal iş adresi, işyerinize özel telefon numarası, evrak takibi ve gelen çağrılarınızın cevaplandığı sekreterya hizmeti ve buna benzer ofis ihtiyaçları sunar.

Sanal Ofis Tercih Eden Sektörler

Freelancer

Günümüz iş dünyasında freelancer çalışma şekli gittikçe yaygınlaşmaya başlamıştır. Yazılımcılar, fotoğrafçılar, tasarımcılar, e-ticaret ve içerik üreticileri freelancer olarak başta gelen çalışanlar arasındadır. Bu sektörde çalışanların ofise ihtiyaç duymadan adres gösterimi ile iş süreçlerini gerçekleştirmektedirler. Sanal ofis imkanı ile prestijli lokasyonlarda adres göstererek itibarlarını artırırlar.

Danışmanlar

Satış, pazarlama veya teknolojik danışmanlığa ihtiyaç duyulan sektörlerde ofis ihtiyacı olmadan da süreçlerini gerçekleştirebilmektedirler. Satış ve pazarlama alanında çalışanlar çoğunlukla saha da çalıştıkları için ofise ihtiyaçları yoktur ama firmalarının prestijini sağlamak için sanal ofise ihtiyaçları vardır. 

Proje Bazlı Çalışanlar

Gayrimenkul ve  mühendisler genellikle zamanın çoğunu şantiye gibi ofis dışında gerçekleştirdiklerinden sanal ofis ihtiyacı duyan meslek dallarındandır. Proje bazlı gerçekleştirdikleri iş süreçlerinde yasal adres göstermek veya müşterilerle toplantılarını sağlamak için sanal ofis ihtiyacı duymaktadırlar.

Sanal Ofis çözümleri ile ofise ihtiyaç duymadan Endless Office sanal ofis çözümleri ile sizlerin ihtiyacınıza cevap veriyoruz. Sanal ofis çözümleri ile masraflarınızı düşürerek, hizmetlerden yararlanacaksınız.

Size Sunduğumuz Sanal Ofis Hizmetleri

  • Vergi levhanızda gösterebileceğiniz yasal adres
  • Posta, kargo, kurye takibi ve bildirimi
  • Tebligat takibi ve bildirimi
  • Şirketinize özel 0212, 0232, 0216, 0850 ile başlayan IP telefon numarası
  • Çağrılarınızı şirketinize özel Türkçe ve İngilizce yanıt veren sekreter
  • Gelen çağrıların e-posta adresinize bildirilmesi
  • Ayda 10 saat toplantı odası kullanımı
  • 4 ayrı lokasyonda toplantı rezervasyonu
  • Stopajdan muafiyet

Şimdi siz de ihtiyacınıza uygun sanal ofis çözümlerimizden yararlanın. Prestijli konumlarda ve sınırsız hizmet desteğiyle çalışmalarınızı yürütmek için hemen bizimle iletişime geçin. 

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!