Toplantı Odası Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Diğer 29 Ocak 2021 Tuğçe Polat
İş sürecinizi interaktif ve rahat bir ortamda sağlamanın yollarından biri toplantı odasıdır. Bu yazımızda sizlere toplantı odası tercih ederken dikkat edilmesi gerekenleri konu aldık.
Toplantı Odası Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İş dünyasının en güçlü yapı taşlarından biri beyin fırtınasıdır. Ekibinizin gelişimini sağlamak ve iş sürecinizi hızlandırmanın yolu ise toplantı odalarının kullanışlığıdır. Toplantı odaları, çalışanların fikir üretmeleri ve en iyi şekilde kendilerini ifade edebilecekleri ortamı sağlayan yerlerden biridir. Bu sayede, çalışanların üretkenliği artar ve iş verimliliği yükselir.   

 

Toplantı Odasının Dizaynı

Çalışanlarınız ile beyin fırtınası gerçekleştirebileceğiniz ve potansiyel iş ortaklarınız ile süreçleriniz hakkında konuşabileceğiniz orta büyüklükte bir toplantı odası amacınızı gerçekleştirmek için idealdir. Toplantı odalarının dekorasyonu ve ışık sistemi misafirleriniz için etkileyicidir çünkü aydınlık toplantı odaları dikkatinizi dağıtmayı engeller. Oda da dikkatinizi dağıtacak abartılı eşya olmadan, sade bir şıklık sizin için uygundur. 

Ses yalıtımının olması toplantı esnasında dışarıdan gelecek negatif sesleri kesecek ve siz de işinize konsantre olabileceksiniz. 

 

Toplantı Odasının Saatlik veya Günlük Kiralama Olanağı

Toplantıların süresi işinizin aciliyetine ve önemine göre değişir. İş sürecinizde anlık gelişen iş durumları ile toplantı odalarını saatlik kiralama imkanınız var. Eğitim veya önemli girişimlerde bulunacağız toplantılar saatlerinizi alabilir. Bu durum da ise, toplantı odasını bütün gün kiralama mümkündür.

 

Toplantı Odasının Teknik Altyapısı

Toplantı odalarının teknik altyapısı gelişmiş olması sizi ve işinizi etkileyen durumlardan biridir. Her noktadan çeken Wİ-Fİ olanağı, plazma TV, tarayıcı, yazıcı, projeksiyon ve ses sistemi ve diğer ekipmanlar toplantı odasının sağlayıcılarıdır.

 

Toplantı Odasının İkram Seçenekleri

İş verimliliğini arttıran unsurlardan biri de gün boyu süren toplantıların arasında sizlere ve müşterilerinize sunulacak olan çay ve kahve servisidir. Hem bir kahve molası ile müşterilerinize rahat bir ortam sunmuş olursunuz. 

 

Toplantı Odasının Prestijli Konumu

Toplantı odası hizmetleri, iş ortaklarınız ile görüşmenizi, toplantılarınızı ve sunumlarınızı interaktif bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz alanlardır. Prestijli ve ulaşımı kolay bir lokasyonda kiralayacağınız ofislerin toplantı odaları, markanızı güçlü gösterecektir.

 

Toplantı Odası Çözümlerinde Sizlere Sunduğumuz Hizmetler

  • Teknolojik Destek
  • Sınırsız Sıcak İçecek Servisi
  • Yüksek Hızda İnternet
  • TV Bağlantısı veya Projeksiyon Desteği
  • Tarama ve Fotokopi Desteği
  • Kırtasiye Malzemesi Temini
  • Karşılama Hizmeti

Toplantı odalarımızın yoğunluğuna göre randevu sistemiyle çalışan bir yapıda olup müşterilerinize sunum yapabilir ve çalışma arkadaşlarınız ile beyin fırtınaları gerçekleştirebilirsiniz. Toplantı odalarının merkezi bir konumda olması hem sizin prestijinizi arttırır hemde alacağınız profesyonel bir hizmet ile işlerinize odaklanabilirsiniz.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!