Verimli Toplantılar için Harika Konumlar
Diğer 4 Ağustos 2021 Tuğçe Polat
Saatlik, günlük veya aylık olarak, size en uygun seçeneklerle prestijli konumlarda toplantı odanızı kiralamanız mümkün. Şimdi mükemmel toplantıların tam zamanı!
Verimli Toplantılar için Harika Konumlar

Konumunuz Toplantı Verimliliğini Belirler 

Prestijli lokasyonlarda, profesyonel kaynaklarla günlük rutininizde yer alan toplantıları verimli hale getirmeniz çok kolay. Tam donanımlı, saatlik, günlük ya da aylık olarak kiralayabileceğiniz size özel ofislerle toplantılarınız artık çok daha verimli geçebilir. Üstün hizmet anlayışı ve yüksek teknolojiye sahip altyapı ile gönül rahatlığıyla kararlarınızı alabilir, beyin fırtınalarına Toplantı Odası Hizmeti ile devam edebilirsiniz. Toplantı Odası Hizmeti, markanıza prestij kazandırırken işinizi de kolaylaştırır. İhtiyacınıza göre saat ya da gün aralığı belirleyebileceğiniz Toplantı Odası Hizmeti, size özel olanaklarla harika lokasyonlarda işinizi yürütmenizi sağlıyor. 

Şimdi Endless Office’ın harika konumlarıyla toplantılarınızı yeniden tanımlama fırsatınız var, üstelik uygun bütçelerle. Klasik, sıkıcı, tek mekana bağlı toplantıları unutun. Mükemmel lokasyonlarımızla tanışın, toplantıları yaratıcılıkla baştan tanımlayın. 

Verimli Toplantılarınız, Size Uygun Lokasyonlarımız 

Büyük şehirlerde iş hayatını yaşıyorsanız “zaman” en kıymetli kozunuz. Bu sebeple merkezi konumlarda, sağlam altyapı ile toplantı yapmanız etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur. Dilerseniz tüm ofis mobilyalarınızın hazır olduğu, 7/24 hizmetinizde Hazır Ofis konseptinden, dilerseniz de prestijli adreslerde yer alan Toplantı Odası konseptinden yararlanarak, toplantınızı keyifli bir alışkanlık haline getirebilirsiniz. İşinize en uygun çözümler ile zaman kazanarak saatlerinizi, günlerinizi en etkili şekilde değerlendirebilirsiniz. Toplantı Odası Hizmeti ile İstanbul’un en özel lokasyonlarında harika toplantılar gerçekleştirebilirsiniz. 

Endless Office, Torun Center, Vogue Business Center, Profilo Plaza, Folkart Towers gibi merkezi ve canlı konumlarda, firmanıza, prestijli hizmetler sunuyor. 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en merkezi konumlarından olan Şişli’nin göbeğinde Torun Center’da, uygun maliyetiyle göze çarpan harika bir lokasyonda verimli toplantılar yapmanız mümkün. Hem de tam size göre imkanlarla. İçecek servisi, 7/24 iletişim gibi hizmetler şimdi İstanbul’un tam ortasında, ayrıcaklı lokasyon Torun Center’da. 

İş dünyasının yeni iş merkezi haline gelen süper lokasyon Ataşehir’de yer alan Vogue Business Center, normal bir ofis toplantısında bulabileceğiniz her şeye sahip. Üstelik prestijli ve kaliteli mimarisiyle toplantı etkisini yükseltmeye hazır. Ataşehir’in lüks tarafında toplantı deneyimini mutlaka yaşayın, veriminizi artırın. 

Profilo Plaza’da, bir toplantı için gerekli tüm imkanlar ve fazlasıyla bir araya gelin, verimliliği yükseltin. Özellikle coworking alanıyla firmanıza açık-ortak ofis imkanı sunan Profilo Plaza etki gücünüzü ikiye katlamaya hazır. 

İş merkezi olarak anılan İzmir’in şimdi toplantılarınız için harika bir lokasyonu var.İzmir’in yükselen değeri Folkart Towers, verimli toplantılar için sizi bekliyor. Avrupa’nın en yüksek 5. projesinde, lüks toplantılar düzenlerken kendinizi iyi ve tazelenmiş hissedin. 

Şişli Torun Center 

Toplantı Hizmeti ile İstanbul’un her iki yakasından da kolay ulaşılabilen Torun Center’da prestijli ve güvenli toplantılar gerçekleştirmeniz mümkün. 7/24 concierge hizmetleri, 7/24 güvenlik, vale, teknik servis, kapalı devre sistemi, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi kentin canlılığının ortasında kaliteli bir toplantı olanağı sunuyor. Torun Center, ayrıcalıklı dünyasında düzenleyeceğiniz toplantılar için firmanızı bekliyor, veriminizi yükseltmeyi teklif ediyor. 

Vogue Business Center Ataşehir 

Anadolu yakasının gözbebeği Ataşehir’de ayrıcalıklı toplantılarla verimliliği artırmanın tam zamanı! Merkezi ısıtma ve temiz ısıtma sistemi bulunan Vogue Business Center, 11. kattan Adalar manzarasını seyredebileceğiniz keyifli toplantılar vaad ediyor. Şimdi tam donanımlı teknik altyapı ile ayrıcalıklı ve huzurlu toplantılar yapın. İstanbul Anadolu Yakası’nın son dönem gözdesi Ataşehir’in mükemmel konumundan siz de faydalanın. 

Folkart Towers İzmir

İzmir’in güzelliği toplantılarınıza yansısın. 27.000 metrekare alan içerisinde yer alan Folkart Towers Business Center konsepti, 200 metre yükseklik ile Avrupa’nın en yüksek 5. projesi unvanına sahip. A kule 35. kattan İzmir’i seyrederken toplantınızı yapabilir daha sonra sosyal aktivitelerle verimliliğinize huzur katabilirsiniz. 

Folkart Towers, 60 m² ila 1170 m² aralığındaki 5 farklı kat planı ile iş hayatınızı renklendirirken, 32 mağazalı çarşısı, dünyaca ünlü ‘Carrera’ spor kompleksi, Folkart Gallery, 24 saat temizlik, güvenlik, sağlık, vale parking ve kuru temizleme hizmetleri lüks ve prestijli anlar yaşayabilirsiniz. 

Profilo Plaza 

Avrupa Yakası’nın merkezinde yer alan Profilo Plaza, ayrıcalıklı çalışma şartlarıyla Mecidiyeköy gibi bir lokasyonda toplantılarınızı kaostan uzak tutuyor.  7/24 güvenlikten misafirlerinizin karşılanmasına kadar her detayı konforlu bir toplantı geçirmeniz için düşünen Endless Office, Profilo Plaza’da kusursuz hizmet anlayışını benimsiyor. Coworking alanıyla toplantılara yeni ve açık bir bakış açısı sunan Profilo Plaza, ortak ofis konseptini benimseyen markalar için birebir. 

Toplantı Odası, pek çok firmanın tercih ettiği bir Endless Office özelliğidir. Firmaların Toplantı Odası’nı tercih etme nedenlerinin başında prestij gelir. Daha sonrasında ise kaliteli hizmet ve altyapı teknolojileri, firmaları Endless Office ile buluşturmaktadır. Şimdi Toplantı Odası hizmeti ile harika lokasyonlarda konforlu toplantılar gerçekleştirmek için bizimle iletişime geçin. Toplantı öncesi teknik altyapı veren profesyonellerle çalışma fırsatı, ayrıcalıklar, güvenlik gibi konulardan prestijli lokasyonlarda faydalanın, verimliliği artırın. Toplantı Odası Hizmeti için dilediğiniz zaman bizden randevu alın. 

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!